Slösurf på balkong

Sitter här med lånad dator och slösurfar för fullt på mina föräldrars balkong, så gott att sitta här med en svalkande kvällsbris och surfa loss för fullt, riktigt skönt efter en ganska varm dag dessutom!

Än mer fascinerande är att jag sitter med en pc-dator, med Windows 7 på, första gången på bra länge som jag sitter en längre stund med en windows-dator faktiskt, och jag har inte saknat det. Däremot saknar jag starkt min fina aluminium MacBook som är en underbar liten maskin!

Till min tröst har denna HP ProBook 4310s i varje fall ett skönt tangentbord i ungefär samma stuk som MacBooken, vilket åtminstonde gör det skönt att skriva på den.

Innan den var användbar var jag ju dock tvingad att installera Google Chrome på den åtminstonde, Internet Explorer kan man ju inte använda.

Dagen idag har spenderats lite uppe vid stugan, lika lugnt och stilla som alltid, följt av ett litet varv på Sågmyras egen sevärdhet, Lager 157 där vi även fikade en sväng. Efter detta blev det en lätt nostalgitur ut till min barndoms sommarplåga, Rällsjön och den stuga vi brukade vara i under varierande omfattning på sommaren när jag var liten.

Efter detta blev det en lugn sväng på ICA Maxi med trött pojke, och sedan bara slöande hemma med tacosätande och tv-tittande…

Morgondagen får vi se vad den erbjuder, inget direkt bestämt just nu, och på fredagen väntas det en sväng förbi Arlanda med min vapendragare Holm innan färden vänds helt hemmåt för helgen!

Nu går vi vidare med nästa YouTube-klipp!

3 svar

    1. Absolut fullkomligt lysande!! 😀

  1. Ah, kattens dagbok har jag läst för några år sedan, hysteriskt rolig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.