Naturen är mäktig!

Varmt var det i varje fall idag, över 30 grader har det varit i skuggan. Vad gör man då? Jo, iväg med familjen till ett luftkonditionerat IKEA, som dagen till ära var ganska folktomt trots allt! Där kunde man strosa runt i godan ro i ett vettigt klimat. Nu gillar jag i och för sig min värme, men vad gör man inte för att hålla Angelika på bättre humör..?

Promenixade runt lite smått bland övriga delar av Tornby, med lagom stopp här och var för att gå in i luftkonditionerade lokaler. Efter vår lilla promenad tog vi oss även en liten biltur för att låta Kaspian sova en sväng, snurrade runt på alla möjliga småvägar jag hittade här i trakterna, finns ju en hel del att välja på måste jag säga, och färden tog oss några mil i god ro.

Efter bilfärden väntade lite grillande, smarrig fläskkarre åt mig och marinerade qourn-fileer åt Kaspian och Angelika, till detta färskpotatis och sås, helt klart lagom. Grillat är dessutom godast!

Upptornande moln öster om Linköping 100711

Sådär tjusigt såg det ut här på kvällskvisten efter en mycket varm dag, dock inget mer än så, ingen värmeåska som kunde dämpa spänningarna något, kanske imorgon, kanske natt mot måndag enligt prognoserna.

Nu borde man väl egentligen ta och vila ögonen en stund, så att man orkar med ännu en dag i 30 grader och lite där till, kanske bada en sväng imorn..?

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.