Jahapp, då var den premiären avklarad då. Årets första gräsklippning, efter att gräsmattan mer eller mindre liknat träskmark efter ett otal dagar med regn regn och lite mer regn, fick det idag bli dags!

Gräsklippare stod det ute i förrådet, ett litet hopp fanns om att det skulle saknas bensin, men nej då, dunken var full. Suck…

Så, efter några envisa startförsök till att börja med, och efter att ha sprayat mig själv med bensin (trycket inne i dunken var liiiiiiiiiiiite högre än lufttrycket utanför, point taken…) så fick jag till slut igång åbäket (fan…) och färden sattes igång. Inser ungefär här att vi har en jättestor gräsmatta, som är ungefär lika jämn och fin som alperna är platta, typ…

Men, skam den som ger sig, 2 – 2,5 timme senare, två bensinpåfyllningar och med smått öm kropp så är gräsmattan klippt, och det ser inte längre ut som en regnskog här utanför!

Så nu ska vi se hur många timmar det dröjer innan det är vildvuxet igen…