Jahapp, måndag, lediga helgen är slut, det är snart dags att ge sig upp och byta om till uniform alá SJ för lite tjänstgöring!

Helgen har varit lugn och bra, bryggiläggningen gick fint igår ute i Ekängen, annars har det inte gjorts många knop extra, plockat lite här, pillat lite där och mest njutit av sovmornar!

Tidigare idag påbörjade vi även inskolningen av Kaspian på hans nya dagis, som gick alldeles utmärkt åtminstonde idag! Han trivdes väl där, med de andra två småttingarna som var inne, Tuva och Hugo! Även jag blev populär och fick bilar av Hugo och fick kittla Tuva under fötterna, skoj!

Men, som rubriken säger, nu väntar en arbetsvecka som heter duga, räknade lite på det igår, och på de 6 arbetsdagar som nu väntar kommer det att köras runt 415 mil, inte illa!

Först nu väntar två dagar på Malmö, följt av första pendelturen sedan i Mars, komplett med en sväng upp till Gävle för övernattning efteråt. Torsdag, hem från Gävle, fredag är ledig, lördagen är Gävle, söndagen är Malmö igen, de ni! Pendlar mellan ytterligheterna i våran körning, Malmö i söder, Gävle i norr!

Så, det är väl då dags att klä på sig, 14:00 åker vi mot Malmö! 🙂