Då sitter man här på väg hem igen då, första veckan av utbildningen är avklarad och en ledig helg väntar på mig där hemma.

Mycket intressant vecka, massor med ny information att mata in skallen, vi får väl se hur mycket som finns kvar efter helgen nu, men det känns bra, börjar få hyffsad koll på saker o ting. Bara vissa namn och sådant som tappas bort ibland!

Denna veckan har vi kört hårt på vagnarnas diverse roligheter, korglutning, vatten/vakumsystem, ventilation och värme, sådant som kan vara ganska charmigt att ha.

På måndag väntas det själva drivenheten med allt det innebär, samt klargöringar och sådant skoj. Börja plocka ihop allt till att bli ett riktigt tåg.

Men, hemresa är det alltså nu, sitter här i min förstaklassvagn nästan längst bak i tåget, njuter av fungerande korglutning (illamåendet håller sig undan ännu…), kollar på den härliga naturen som flyger förbi utanför fönstret. Dagen till ära är det dessutom soligt och tjusigt, till stor del åtminstonde…

Märks att våren närmar sig allt mer, av och till swischar det förbi nyplöjda fält, bönder som vaknat efter vinterns mörka månader, ingen snö har vi dock sett röken av ännu, kommer nog när vi närmar oss Katrineholm…

Ganska skoj att sitta som passagerare av och till också, se världen från deras synvinkel, eller lite i varje fall. Jag har ju trots allt min lilla uniform på mig, men reser på riktig biljett!

Måndag morgon bär det iväg igen, 06:05 från Linköping, yey…