Eller ja, typ, det är i varje fall sommardäck på bilen, så det så!Sommarsergeant!

Tror nog aldrig jag petat på sommardäcken så tidigt på säsongen förut, vilket kan te sig lite udda med tanke på den vinter vi har haft. Men, eftersom jag knappt kommer röra bilen under mina utbildningsveckor så hamnar vi ju vips framme i slutet på April innan den börjar gå som vanligt igen, detta kombinerat med ett ytterst puckat förbud mot dubbdäck efter 15/4 gör att det blev idag, helt enkelt!

Dessutom så tackade vi nyss av våran stora dator, våran stationära dator som jag pillat och byggt på i eviga tider har nu fått ett nytt hem, lite småsorgligt, men ganska skönt att äntligen bli av med den, pengarna är mer än väl nödvändiga här just nu! Så, nu lever endast min MacBook och Angelikas Eee PC här i hemmet, och så får det vara ett tag till..!

Nu har vi en grinig Kaspian här som nyss blev diskad från nedervåningen efter att blomjord hamnat på fel ställe, inte populärt i något läger…