Det går nästan lite för bra…

Jahapp, fyra dagar av X2000-körning är nu avklarade, och inga haverier att rapportera om, det hela går nästan lite för bra..!

Visst har det väl vart lite avstängda bromsar och krånglande korglutningar och sådant där, men inte en modul har skjutits och värsta förseningen jag lämnat över var på våldsamma 5 minuter, that’s it..!

Nu är ju fyra turer inte så särskillt mycket, men med tanke på det lite lätt labila sinnet dessa maskiner visat upp senaste två åren var jag väl kanske lite pessimistiskt inställd? Nåväl, vi har ju två turer till kvar innan denna veckan är över, imorgon åker vi återigen till Malmö, tredje dagen på rad, och sen på söndag blir det först till Stockholm, följt av några timmars rast innan vi susar vidare upp till Gävle där maskinen skall ställas av för natten, det blir ju spännande!

Bland övriga nyheter finns det väl kanske för mycket för att orka gå in på det? Flytten har gått bra, bo i hus är najs (än så länge), Kaspian frodas och frågar ständigt ”vad gör mamma?” eller ”vad gör pappa?”, lite beroende på humör, osv osv osv..!

Vi väntar fortfarande på TV och normalt bredband, därmed lite lätt sporadisk nätnärvaro från oss båda..!

Nu ska vi fortsätta vara kreativ med nyhetsbrev och annat skoj, även om ögon och skalle är trötta..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.