Gårdagen som var så fin så fin, 10-12 grader varmt i skuggan, strålande varmt solsken, torra fina vägar, gröna gräsmattor och utefikande!

Men givetvis skulle moder natur komma och påminna om vad April innebär, och som vi alla vet, April innebär Aprilväder, dvs idag ligger det ett, tunt förvisso, men ändock ett lager snö på marken! Suck!

Vädret säger att snön kommer smälta bort under dagen, men ändå, jag var inte sugen på att vakna upp till ett vitt landskap nu, det räcker. Dessutom skulle man ju nästan kunna tro att sommardäcken sitter på bilen lite för tidigt!

Men, vägarna är trots allt inget mer än blöta, som vilken regnig dag som helst, och de lär nog torka upp under dagen.

Fast man blir ju lite nyfiken, kommer jag ta mig in till tåget imorn bitti, ska ju upp tidigt och åka? Eller ska man kanske boka en taxi..?

Det är den stora frågan!