Soffnördar

Just nu sitter vi, jag, Angelika och Lisa, alla tre i soffan med en varsin bärbar dator i knät och surfar runt. Utanför fönstret lyser en strålande underbar vårsol, och på övervåningen tar Kaspian en tupplur, något ofrivilligt…

Lite lätt segdag idag efter gårdagens aktiviteter, då var vi minsan allihopa nere på stan och promenerade runt i flera timmar. Kors i taket!

Jag har ju dessutom haft nöjet att jobba natt inatt, från 15:56 till 02:06, gick relativt lugnt och stilla till, kvällens höjdpunkt var tågracet från Norrköping till Gistad där på kvällskvisten, jag och Veolias Malmötåg startade nästan exakt samtidigt, varpå jag körde ifrån dem brutalt i backen upp, blev omkörd när vi fick åka lite omväg pga trasiga vagnar i vägen, kom ikapp och förbi igen, för att bli omkörd vid vårat uppehåll i Kimstad, och kom nästan ikapp igen innan det var dags att byta spår, surt! Drog ifrån dem ordentligt på väg ut från Linköping sen i alla fall, och det höll sig ända till Mjölby, hah!

Kvällen bjuder på nästan exakt samma tur som igår, enda skillnaden är att jag idag börjar 16:56 istället, annars exakt upprepning, lite småsegt kan vi väl säga..?

Nu är väl frågan vad resten av dagen tills dess skall bestå av, lite mat ska vi väl laga i varje fall, men sen är resten oskriven historia…

Ett svar

  1. haha tävla kul grej förlora varför det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.