Rum 143

Jahapp, sitter man här i Gävle då, lång överliggning är det som gäller, kom hit 17:58 idag, och åker 13:06 imorn, så trevligt så! Dock sitter jag klart hellre här på Scandic CH i Gävle än att jag puttrar omkring med fyllependel hemma i Östergötland, uscha då!

Här i Gävle kan man ju t.ex. gå och käka gott i god ro, och sen sitta på rummet med datorn i högsta hugg. Vis som man är så har man självfallet släpat med sig en både dator, hörlurar och bok om iPhone-programmering som jag nu gör ambitiösa försök att komma någon vart med, går jättebra som ni märker…

Lite segt är det dock allt att vara borta från min lilla familj såhär länge, det är nackdelen i det hela. Annars gillar jag det här ännu, i lagom omfattning.

I april väntar ju som tidigare skrivet tre veckor av hotellvistelse på rad, då lär man nog lessna på det roliga både en och två och tio gånger om. Men men, det äro endast tillfälligt!

Dagen har varit rätt trevlig ännu i varje fall, hade en alldeles underbart väl fungerande tyfon på min vagn idag, det var en ren fröjd varje gång man fick använda den, allra hellst i Uppsala där jag framkallade ett akut kalsongbyte för två små muppar som tänkte sig krypa under bommarna, har aldrig sett hängbrallefolk hoppa så högt förut!

Annars lugn och stillsam resa, så skönt det är att kunna åka i dagsljus så gott som hela vägen, jag älskar det här med ljusa, soliga dygn! Nu börjar det dessutom minska lite i snömängderna här o var, märks väldigt tydligt hemma att snödjupet minskat ganska duktigt senaste dagarna!

Ännu verkar dessutom snösmältningen vara som metreologerna önskat sig, dvs varmt om dagen, kallt om natten, allt för att slippa den vårflod vi annars får oroa oss över!

Men, tillbaka till boken nu, faktiskt, en liten stund i varje fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.