Just ja, jag har ju en blogg!

Titta här, flera dagar utan uppdatering, fy skäms på mig!

Vad har då veckan erbjudit, jao, lite jobb, lite annat jobb, lite mer jobb, och nu blir det lediga helgen!

Har bland annat pysslat lite med ett nytt litet webbprojekt här under tisdag/onsdag, skoj, gillar sådant! Verkar dessutom mottagits väldigt väl, ännu bättre!

Torsdag/fredag erbjöd istället en liten övernattning i Gävle, och för en gångs skull så passade jag på att ta en liten paus från datorsläpandet överallt, och åkte upp endast med min lilla iPhone som sällskap. Detta var dessutom en ganska bra idé med tanke på att vi blev nästan en timme sena upp till Gävle på kvällen, detta på grund av en personpåkörning i Bergsbrunna mellan Knivsta och Uppsala, vi hade i varje fall turen att få stå still på Arlanda flygplats och vid plattformen där, till skillnad från andra tåg som stod utplacerade lite här o var i trakterna. Detta innebär att folk själva kan få välja om de vill vara kvar ombord på tåget eller ej.

Just igår var det hela dock ganska snart avklarat, just personpåkörningar är fullständigt omöjligt att bedömma hur lång tid det kommer ta innan trafiken släpps på igen, allt beror på när en olycksplatsansvarig kan vara på platsen, då det är denna personen som skall godkänna innan trafiken kan rulla igen. Detta är något som kan ta allt från 15 minuter till 4-5 timmar, beroende på vart, när och hur. Gårdagens trafikstopp begränsade sig till runt en timme från påkörning till påsläppning av trafik igen, dvs ganska snabbt.

Lite småkusligt är det allt att rulla igenom efteråt sen, andra gången på ett halvår nu som jag är tämligen nära inpå en sådan här händelse, förra gången låg jag endast 20 minuter bakom olyckståget, denna gången runt 30-45 minuter… När vi sedan stannade i Uppsala stod påkörande tåget inne på spåret brevid också, inte helt sanerat kan vi väl lugnt konstatera, fräscht…

Men men, till Gävle kom vi, bäddade ner mig och såg på dårarna som jagar tornados i USA, lite bra väl galna är de allt, men fränt ändå! Nästan så man blev lite sugen på att dra runt och jaga åskan med kameran i högsta hugg i sommar! Sov relativt bra hela natten, blev lite extra sovmorgon tack vare vår sena ankomst på kvällen, men ingen större katastrof. Däremot hade väl inte budskapet jag lämnade igår kväll nått hela vägen fram, så när vi sisådär en 6 minuter sena hoppade ombord var det grönt sedan länge med en ilsken telefon som ringde, hoppsan..!

Nåväl, iväg, så gott som i tid i Uppsala, helt i tid in och ut ur Stockholm, minuten tidig till Linköping, och där inleddes helgen!

Och inte bara vilken helg som helst, det är Formel 1 premiär på söndag! Surt nog visas endast ett sammandrag på fria kanalerna, och Viasat Sport har vi inte längre kvar. D’oh!

Men det finns ju mobiler, och datorer att följa det hela vid!

Nu kanske man skulle ansluta till TVn där nere igen..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.