Helgen är här!

Kaspian finurligDå är äntligen helgen här, min lediga helg, så underbart skönt det ska bli att vara ledig flera dagar sammanhängande! Det nästan bästa är väl dessutom att jag faktiskt har jobbat idag också, i hela 36 minuter! Det är en lagom lång arbetsdag tycker jag..!

Nu sitter jag och väntar på att DHL ska ringa och vi kan bestämma tid för leverans av telefonen jag väntar på, en evig väntan! Dessutom väntar jag även på samtal från en potentiell köpare av den gamla förstärkaren, ganska starkt intresse trots allt från Blockets besökare!

Dessutom borde vi åka iväg och storhandla lite idag, eller hur det nu blir. Vi provade ju att samla kvitton och allt från dels en icke-storhandlingsmånad, och en storhandlingsmånad, där den senare faktiskt blev dyrare, på något udda sätt..?

Men men, handla kan vi göra i varje fall, det blir nog bra, hitta något gott att äta till kvällen!

Idag är ju läge att fira lite också, klarade ju igår av sista rena pendelturen på bra många veckor, nästa vecka inleder vi med att åka lite linjekännedom Linköping – Malmö Syd, följt av en heldag på Gävle, som följs av en överliggning Gävle, och veckan avslutas till helgen med en dagsväng på Gävle igen. Efter detta och därmed även efter påsken väntar tre veckor i Göteborg för X2-utbildning, woho, äntligen!!

SJ X2000

Detta innebär också att det snart är dags att boka tågbiljetter för det äventyret också, tur att man inte behöver betala dessa själv, det räcker mer än väl att finansiera överlevnaden matmässigt i Göteborg faktiskt, kontot ekar obehagligt tomt efter räkningarna blev betalda igår, inte bra!

Men, om man skulle ta och fixa frukost då kanske..? Det blir nog bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.