Det här tycker jag är ganska skoj, på flera olika plan.

Vet inte om det bara är jag som är lättroad, men inte nog med att man kallt räknar med allt mer minskande medlemstal i Svenska Kyrkan, ett rent hurra bara där, utan det nästan mest roliga är att planeringschefen på Svenska Kyrkan, en högst kristen organisation, refererar till Ragnarök, en händelse från urgammal nordisk mytologi, något som kyrkan väl inte direkt varit så vänligt inställda till i historien…

-Det är inget katastrofscenario, det är inte ragnarök som väntar, säger Erika Brundin, planeringschef på Svenska kyrkan, till Kyrkans tidning.

Borde man inte som kyrklig representat istället referera till Harmagedon istället, eller? Kanske? Bara lite..?

För inte kan det väl vara så att dom är mänskliga? Näää, kan omöjligen stämma…