Ingen flytt, i alla fall inte just nu…

Näpp, fick svar igår och lägenheten i Sturefors blev uthyrd till en familj som kunde flytta in omgående istället, vilket vi givetvis har full förståelse för, självklart!

Men visst känns det lite tråkigt, och skönt på samma sätt. Jag är i alla fall inte ett dugg upplagd för själva flyttgrejjen, bära prylar, hyra lastbil, ändra om allt hit och dit, men lägenheten som så var inget annat än toppen, med enorma möjligheter!

Därmed inget sagt om hur länge det dröjer innan vi hittar något nytt objekt, alla vet väl vid det här laget hur vi är? Fast just nu ser det faktiskt ut som att vi kommer bo här i vårat Ekängen i åtminstonde ett år, om man räknar in de tre månader med uppsägningstid som är även om vi skulle få för oss att flytta..!

Under andra ämnen så har veckan varit ganska lugn och skön på jobbet, fortfarande en massa strul med pendeltågen i vintervädret, vilket gjorde att mina första tre tåg i tisdags blev inställda, endast biten upp till Gävle gick helt enligt plan, endast lite avsaknad dragkraft gjorde det hela lite mer till en sport.

Vägen hem från Gävle gick nära nog än mer smärtfritt, trots den avsaknade dragkraften, för när vi kom till Stockholm C så stod där två förväntansfulla förare under utbildning på X40 samt deras handledare och väntade på att få ta över mitt tåg, underbart!

Till kvällen kom även min far på besök för att låna en madrass över natten, inte oss emot, och även Kaspian blev glad, allra hellst nu på morgonen när de två gjorde sällskap medans jag och Angelika sov lite längre!

Dagen idag spenderas i ledigt format, följt av en Gävle-helg, upp och sova imorn, hem på lördag, och sen en dagsväng på söndagen, helt i min smak!

Nu skall vi dock fortsätta föra över gamla inlägg, jag har klarat av ända bak till sommaren 2008, så det är inte alltför mycket kvar. Några gamla kommentarer kommer dock inte komma med över, så mycket ork har jag inte…

Sen kanske vi skall kika lite i min nya bok också, Beginning iPhone 3 Development!

Skoj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.