Helt otroligt, jag har sovit gott en hotellnatt, det var länge sedan sist!

I och för sig var jag rent skamligt trött inatt när vi äntligen var klara med jobbet för dagen, en nattlig rast i Mjölby (av alla j*vla ställen..?) på runt timmen är inte direkt vad som behövs för att pigga upp en…

Men när huvudet landat på kudden tog det inte många sekunder innan jag sov så sött så, och även om det är standard hemma, brukar det sällan vara så på hotell…

Vaknade runt nio-snåret och unnade mig en varm dusch innan frukosten. Och eftersom dagens pass inte börjar förrens 11:41 så var det ju inte direkt bråttom med frukosten heller, utan den kunde avnjutas i lugn och skön ro, med en massa smaskigheter och avslutas med lite fruktstund.

Nu sitter jag här vid datorn med min goda kopp kaffe brevid mig, och fördriver tiden med lite Spotify i väntan på att dagen skall börja, synd att den ska vara så lång bara, har drygt 7 timmar kvar innan dagen är till ända…

Surt…