Jopp, just de orden uttalades tidigare ikväll när vi for iväg till affären för att handla lite…

Historien bakom är att det från början var en plastig grön sak till brevlåda, på en stolpe lite väl nära uppfarten, något som Stångåstaden kom på inte var sådär jättelyckat, och därför skulle byta ut dessa, något som skulle gjorts v23…

Detta hände dock aldrig, och man hade väl så gott som glömt det hela också, ända fram tills ikväll, när den där invanda gamla gröna saken plötsligt var borta. Den var där när jag kom hem från jobbet mitt på dagen, tog upp posten ur den till och med, sen, utan att varken jag eller Angelika märkt det, var den plötsligt försvunnen, och utbytt mot en fin en i metall, spökarbetare…!

Annars är det rätt fint här hemma, Kaspian började inskolning på dagis i måndags, och han stormtrivs än så länge, och snacka om att han blir trött på väg hem, kämpigt att kliva upp tidigt om mornarna. Blir bättre när han väl är inskolad och klar, då blir tiderna 11-15 vilket ger lite sovmorgon, och lunch åt den unga mannen, perfekt även för oss som kan göra lite nyttigheter mitt på dagen, typ som att sova efter en tidig morgon…

Nu rullar Unga mödrar på Tvn (som vi inte har, såklart…) och snart blir det film på TV1000, med lite tillhörande gott, detta är ju min fredag i och med att helgen skall ägnas åt att jobba, Stockholm på lördag, Uppsala på söndag, även om det egentligen skulle vart Gävle, ända tills någon insåg att man skulle lägga in lite nya växlar, och därmed stängde Uppsala över helgen…

Men men, senare bekymmer, imorgon ledig, upp 7 och till dagis till 9, vilket inrutat litet liv… 😉