Vi som aldrig kan bo mer än ett år på samma ställe börjar redan nu få funderingar bort, igen….

Denna gången går dock solklara tankar på att flytta hemåt, till rätt landskap, till ett ställe där horisonten är annat än platt. På något sätt blev hemlängtan ännu större efter att vi flyttade ut hit till Ekängen, kanske för att närheten till vattnet påminner om vad man mer saknar?

Just nu kommer det allt oftare starka vågor av att man vill bort härifrån, denna blåsiga slätt. Dessutom börjar även jag bli allt mer trött på denna eländiga ledning vi har här, efter att ännu en gång fått veta att fortsatta fordonsutbildningar blivit uppskutna, från början var det sagt denna hösten, nu sägs det till våren, vad blir nästa ändring?

Och just nu är jag inne i en period av att vara totalt spyless på att åka denna eländiga pendel dag in, dag ut, vecka in, vecka ut… Jag är sååå less på det här, jag vill åka annat, men tydligen är det bekvämt att ha sina slavar på pendelåkningen…

Men men, lite mail utslängda norrut, så får vi se vem som vill ha en färdigutbildad lokförare till lite varierande körning…