Jojomensan, ledig dag idag, fy attan så skönt. Konstigt nog blir man utarbetad på rekordtid numera, det är inte nyttigt att ha semester!

Nåväl, denna lugna, lediga dag har spenderats mestadels utomhus faktiskt. Angelika har tjejkompis på besök så idag fick det bli en tur till Ikanohuset och alla dess dyra butiken, jag har dock inte köpt något..

Efter detta blev det en sväng ner på stan för att fördriva ytterligare lite tid, stackars mig och Kaspian. Inledde gjorde vi dock med lite fika på vårat stammis hak, Mokka, med en varsin macka och dryck. Kaspian fick i sin tur avnjuta lite fruktgegga som verkade glida ner utan problem.

Mer promenixande runt, mestadels flickorna som spanade medans jag skötte barnvagnskörandet i folkvimlet, lyckades i alla fall få in på Clas Ohlson en sväng, där Kaspian firade med att pinka igenom blöjan, eller som man också kan säga, det är dags att åka hem…

På vägen hem bestämde sig vår kära Audi för att skrämmas lite också, tydligen tyckte den inte om stadstrafik, för den spottade ur sig en gul varningslampa om oljenivån, trevligt nog stämde detta och efter lite påfyllnad (att olja kan vara så dyrt för övrigt…) så rullar den fint igen, utan varningstecken… Egentligen ska det fyllas på lite mer, men det får vänta några dagar, tills jag kan göra det när den är kall, står plant, och det är dagsljus, typ onsdag eller så…

Snart dags för lille mannens 1-årsdag dessutom, högst underligt, han var ju nyss nyfödd!? Och sen dröjer det bara några dagar till innan det är dagisdags dessutom, än mer underligt! Ledig har jag dock ordnat till mig på den eftermiddagen, faktiskt. Bytte bort en fin sovmorgon (dvs 08:30) mot en inte fullt så mycket sovmorgon (04:38…), tur man hinner vila en stund innan det är dags att knata dit i alla fall…

Men men, surfa ett varv till på internet kanske innan det är sovdags, Spotify rullar ju trots allt på med Absolute Holiday i hörlurarna, då kan man ju inte sova, det är nostalgi på hög nivå!

Lalaladidada………….