Ojojojoj, så länge sedan det var jag skrev här. Är ju trots allt hemma från Dalarna sedan en vecka tillbaka, och jag har faktiskt jobbat i hela tre dagar nu, puh!

Solen kom ju till sist, och en varm vecka på semestern fick jag ju i alla fall, skönt. Dock har värmen fortsatt även denna vecka, vilket inte varit sådär jättehärligt när man sitter och kör pendeltåg. Blir lätt ganska stekhett om man säger så.

Imorn är det dock en sväng till Gävle som är planerat, skönt, det tåget har i alla fall luftkonditionering, woho! Ska bli skönt att komma upp dit igen också, var ganska länge sedan sist nu, får som man hittar… 😉

Annars är det väl inte mycket nytt här, börjar bli lite mer färdigt på husen runt om oss, däremot håller dom på för fullt med att bygga ett dagis och en parkeringsplats en bit bort här, så byggarbetare saknas det ju inte direkt, attans va morgonpigga dom är dessutom..!

Men men, det var den lilla uppdateringen, nu ska jag fortsätta titta lite på den där guiden för hur man programmerar till Android-baserade telefoner, för de av er som förstår er på sådant.. 😉

Hojj!