Går lite småsegt det här med packandet, fast det börjar väl komma igång lite mer nu.

Vi är väl inte direkt lika väl förberedda inför denna flytten som den i fjol, fast då hade vi å andra sidan inget direkt annat val, färre personer, en höggravid Angelika och trappor.

Denna gången är vi fler, om än med lilla Kaspian som säkerligen kommer kräva sin beskärda del av uppmärksamheten. Men detta gör även att vi inte kan packa fullt lika mycket i förväg den här gången, men det löser sig nog säkert rätt bra.

Har i varje fall fått ordentligt med ledigt runt själva flytten, nästa vecka jobbar jag t.ex. endast på måndag, och sen resten av veckan ledigt. Tror faktiskt det var hela 6 eller 7 dagar på raken som jag blev ledig, perfekt. Fast nu lär jag väl få jobba varendaste dag resten av året för att betala tillbaka det där… 😉

Men men, det löser sig säkert, har ju trots allt packat lite smått idag, kors i taket.

Och mer tänkte jag att det skulle bli, typ nu…