Svårt att tro, men för första gången på väldigt länge har vi haft en lugn och skön, tyst kväll! Helt otroligt, vår annars så kvällsilskna son har varit på något sådär bra humör nästan hela kvällen, vad är det som har hänt med honom, är han sjuk?

Rent underbart njutbart har det varit, först när pappa skulle se på “Sveriges värsta bilförare” blev det lite småkink, men inte alls i klass med dagar som igår t.ex.

Mycket kanske berodde på att han fick soffan nästan helt för sig själv, medans mamma och pappa fick sitta på golvet och bygga upp tornet av klossar som sekunderna senare raserades av vår blivande demoleringsingenjör 😉

Passade på att fotografera den stackaren lite granna också, något som inte var fullt så roligt enligt honom då, blixtarna på pappas kamera är lite skarpare än de på mammas kamera, så man har inte riktigt förstått det roliga ännu, men det kommer väl. Nu ska bara bilderna in på datorn och sedan sorteras in lite snyggt också, så kanske dom kommer upp så småningom, antingen här eller på bilddagboken, eller kanske både och..!

Har i varje fall fått lite mer fotohumör senaste dagarna, ska man bara ta sig ur huset också, lättare sagt än gjort. Tanken är att kameran ska få följa med på jobbet någon lämplig dag, bara en sådan som saknas ännu..

Annars har dagens dag varit rätt bra, satt ordinarie jour idag på förmiddagen, 04:30-11:30, alldeles lagom, steg upp där vid 03:50, for till jobbet, packade in mig i jourrummet och la mig för att sova vidare, något jag fick göra helt ostört i lugn och ro fram tills 7 snåret när ljuset utomhus väckte mig så snällt, såååå skönt!

Efter detta vart det en promenix bort till järnvägscafeet för lite frukost med gott sällskap av en till jourande kollega, satt där i en bra stund och lite till, fortfarande helt ostörda, och så förblev det resten av dagen också, ingen som ville att jag skulle jobba, woho!

Ännu bättre är att jag imorgon är ledig också, och börjar först kl 16:58 på lördag eftermiddag, nästan långledigt utan att vara det ändå, och trots att dagen började tidigt är jag ändå relativt utvilad, underbart!

Får vi se vad vi ska hitta på imorn, lite handlande behövs, toapapperet börjar ta slut, och det vore ju katastrof. Kanske en sväng till IKEA för lite fler billiga bra muggar och kanske några hyllkonsoler till köksfönstren kanske, leka händig? Vi får se…

Nu är det dags o surfa vidare, får vi se vad man kan hitta för skoj!