Lustigt nog hade vi alla samma tanke, bästa sättet att spendera en regnig lördagseftermiddag, det är på Ikanohuset, självklart! Dessutom behövde ju Angelika nya jeans så iväg for vi, barnvagn och allt..!

Bara att hitta en parkeringsplats var ju rätt spännande, slutade med att vi hittade en bra på ICA Maxi parkeringen istället, fick vi ju lite uppfriskande luft innan vi steg in i kaoset..!

Följde med Angelika in på klädbutik och assisterade i valet av byxor ett tag, innan jag och Kaspian drog iväg för att leta reda på roligare butiker, tyvärr är ju dom flesta roliga butiker inte riktigt anpassade för barnvagskörning, men till slut blev det en sväng in i en leksaksaffär, där vi hittade lite roliga grejjer för att göra fot och handavtryck så småningom 🙂

Knatade runt lite mer, passade på när man hade en barnvagn som plog i det hela, anslöt med Angelika igen efter ett tag och tog ett varv på Duka och kikade lite, där blev det ny matskål med matchande bestick åt Kaspian.

Vidare ut i luften igen och lite svängar in på El Giganten (utan att shoppa..!) samt även in på Toys ‘R us där vi äntligen tog oss till att skaffa oss ett babygym, vid det här laget började dock vår hittils så nyfikna son tröttna på allt, och det var dags att åka hem istället.

Dags för mat för både stora och små, och för första gången satt vi alla tre vid matbordet och åt, någotsånär samtidigt. Fränt, blir en bra vana kanske, så småningom!

Nu ligger han och sover, och vi sitter och ser på Lilo & Stich, eller ja, Angelika tittar och jag tittar med ett öga samt skriver det här..!