Haha, jag tog mig hela vägen hem igen utan några problem, helt otroligt! Tåget fungerade fint hela dagen, hade gott om tid på mig imorse, åt en god frukost, pillade igång tåget i god tid, var vid plattform i god tid, hade trevlig personal med mig ombord, alla signaler har visat grönt, inget större problem alls på hela vägen ner, helt underbart, och precis vad som behövdes!

Enda lilla grejjen var i Uppsala, där någon puckad person tyckte att han minsan hade så bråttom att han inte kunde vänta en halvminut till, utan kände sig tvingad att gena under bommarna när jag var på väg in, hoppas han fick fartränder i kallingarna när jag tutade på honom hela vägen!

Konstigt att Uppsala, som ska vara en akademikerstad, innehar den mest korkade befolkningen i hela Sverige!? Inga andra är så stressade och självupptagna som Uppsala-borna, underligt!

Måste vara den enda staden där den naturliga reaktionen på fällande bommar, blinkande “STOP” är att gena, och springa under bommarna, utan att ens se sig för först..!

Idioter..!