…som t.ex. radera hela sin musikmapp, därför att man har bestämt sig för att det är dags att rensa upp, göra om, och göra rätt, dvs lägga in alla cd-skivor på nytt igen, varför det? Vet inte, har ganska sällan bra förklaringar på varför jag gör saker och ting, vet bara att jag fått för mig att detta skall jag göra, och så blir det, underligt!

Lite av detta kan dock bero på att jag har varit ledig sedan i söndags eftermiddag, börjar ju krypa lite i en vid det här laget, och först halv tre imorn eftermiddag börjar jag också, hur ska det här gå? Stackars Angelika och Kaspian som skall stå ut med mig imorn på dagen också..!

Den här veckan är i varje fall en bra vecka, jobbar tre dagar, sen är det ledig helg, räcker rätt bra detta tycker jag, såhär kunde varje vecka få vara!

Nåväl, hur har då dessa två lediga dagar spenderats? Jo, vi har faktiskt varit rätt så duktiga, handlat lite smått, varit en sväng på IKEA och drömt om nya bokhyllor och TV-möbel, inköp vart det dock endast av fika (gott!) och en ny lamp-plafond till mellanhallen, nu är det ljust där, äntligen! Den förra lampan pajjade ju jag på något underligt sätt, hrm..!

Lite mer fin kabeldragning har det faktiskt blivit av också, har ju blivit rätt ordentlig med detta på senare tid, så nu blev det tillsnyggning av telefonsladd samt ny dragning av förgreningsdosa till ett av skrivborden, lite lättare att få plats med alla grejjer nu!

Men men, tillbaka till cd kopieringen nudå, två skivor avklarade av ett okänt antal totalt sett, detta kommer ta tid..!

Dessutom har jag nu gjort lite julfint här på sidan, hoppas det ser vettigt ut! 🙂