Eller hur man nu ska se det, men nytt år blir det i varje fall, nu ska vi vänja oss vid att skriva 2009 helt plötsligt, faktiskt redan övat lite på det idag, när jag tog ut order inför morgondagens övningar!

Men men, skifta år då, spännande att se hur nästa år blir, har goda förhoppningar i varje fall, ett klart intressant år kommer det i varje fall att bli!

Kvällen då, spenderas i all min ensamhet, i ett hotellrum på Comfort Hotell Stockholm, tillsammans med en massa godsaker, bäst att passa på och frossa när man inget annat har att göra.

Massa godsaker har jag i varje fall fått med mig hit, i mitt skåp på jobbet stod en hel påse med både chips, choklad, Malaco-godis samt cider och plastglas, tack för det snälla produktionsledare! Vidare fanns lite andra godsaker, men dom sparas till min kära när jag kommer hem imorn.

När jag sen väl kom till hotellet ikväll väntade det faktiskt nyårspresent på mig här också, mer saker som skall doneras till min kära där hemma, så det så!

Men men, gott nytt år var det, så det så!

Ha de gott!