Rätt intressant att surfa runt på webben med en webbläsare/dator som inte är Internet Explorer/Windows-baserat. Otroligt hur svårt det ska vara för vissa att följa en satt standard i deras webbproduktion?

Denna sidan, som jag knåpat ihop, följer de standarder som är satta av W3C, och för min del blev det XHTML 1.1 (även om det innebär en hel del huvudvärk för att göra vissa gamla vanliga saker..!) samt CSS.

Och vad ger då detta för någon fördel, jomen, sidan ser faktiskt lika bra ut, oavsett om jag sitter med Internet Explorer 6+, Firefox 2+, Opera, Konqueror eller Safari, både på Windows, Linux-baserade system samt på Mac, tänk så enkelt det kan vara ibland!? Dessutom går det att surfa runt här med en mobiltelefonbaserad webbläsare utan större problem, slå det ni!

I och för sig förenklas en hel del av att jag inte har någon hemsk reklam som stör ut något, men detta är i sig något som faktiskt inte är så svårt att ordna tilll, bara alla är med och följer de standarder som finns, busenkelt, faktiskt!

Så, för er som sitter och plitar ihop sidor, skärp er, ordentligt! Och följ de standarder som finns, så ska ni se att ni slipper sitta och testa fram och tillbaka till dödagar, skapa alternativa sidor och ha er.

Standardisera mera! Och följ sedan dessa!