Applesjukan

Jaha, då har man gått och drabbats av applesjukan igen då, har blivit sådär sjukligt sugen på en Apple MacBook, kan egentligen inte riktigt förstå varför jag blir så, har ju en schysst laptop med Windows Vista och Ubuntu i dualboot, men ändå, något med det hela som gör MacBooken så åtråvärd, eller är det bara jag som är sjuk nu igen!?Men vi får väl se, först och främst ska ju faktiskt Angelika ha en ny bärbar efter att den förra gick till elektronikhimlen tidigare iår, för hennes del lutar det dock starkt åt en Asus Eee PC 901 med Linux, 7 timmars batteritid är bara något lockande om vi säger så..!

Under övriga nyheter så formar sig vår son riktigt bra, satt i mammas knä och hackade på tangentbordet imorse, det tar sig! Ska vi nog kunna göra en liten datornörd av honom också, likt sin far, sin farfar, sin morfar och sin moffa2, grabben är chanslös helt enkelt! 😉

Senaste måtten för plutten, som snart inte är så pluttig längre, är som följer, hela 5100 gram tung och hela 60 cm lång, puh, börjar bli tung att släpa runt på!

Dessutom börjar han snacka allt mer med oss, gärna vid matbordet när vi sitter och käkar vår frukost, förmodligen skäller han väl på oss för att vi äter och han inte får något, så får man ju bara inte göra..!

För oss vuxna har vi haft en lugn och skön dag idag, ledig dag för min del, och bara tagit det lugn och slappat, inte gjort något vettigt alls utöver att ha tagit hand om oss båda. Myst, kramats, masserats och sedan badat bubbelbad, kvällen blir med film och lite choklad, alldeles lagom avancerat!

Men nu ska vi se om unge herr Kaspians måltid snart är klar, han som har sån tur och få käka hela tiden, inte lite avis man är..!

Jag vill också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.