Vilken dag..!

Ojojoj, igår alltså, blev inte riktigt som man hade hoppats och väntat sig direkt. En fredag full av strul!

Det började rätt bra, tydligen hade dom massor av signalfel och annat roligt uppe i stockholmsområdet, jag slapp det som vanligt med min inledande pendelsväng, bara massa sena andra tåg överallt.

Kort pendelsväng igår i varje fall, endast Linköping-Norrköping-Mjölby-Norrköping, för att sedan ha lite rast i någon timme, innan det äntligen var dags att åka någon annanstanns än pendeln, dags att fara till Nyköping, yey!

Alla mina tre varv där uppe gick fint, lite småhalt på en av svängarna, tittade på lite ångloksväxling uppe i Nyköping under våra 10 minuter där, och sen slutligen hem med tjänstetåg mot Linköping, sen sket det sig, under tiden vi hade farit omkring mellan Norrköping och Nyköping hade det tydligen gått och blivit elfel mellan Linköping och Norrköping, vilket innebär att två tåg hade stannat helt på sträckan, och det var milt sagt kaos på resten. Här började det ta tid..!

Vi kom nästan in till Norrköping till att börja med, sen fastnade vi där, fjärren funderade lite smått på att skicka in oss på godsbangården till att börja med, tack och lov slapp vi den biten i varje fall, och fick nöja oss med att parkera på spår 3B i Norrköping, och där vart vi ståendes ett bra tag, har ingen koll på exakt hur länge, men det kändes som en evighet och lite till innan vi fick rulla vidare upp mot Fiskeby, där det vart en tio minuter väntan till eller så innan vi satte av i full fart hemmåt!

Hem kom vi väl inte förrens vid 21:45 eller så, sen skulle fordonet ner till stall också, vilket gjorde att jag inte var hemma i vår lägenhet förrens fram emot 22:30, sucka! Lite skillnad mot att sluta 20:42 som jag egentligen skulle ha gjort..!

Men men, det var igår det, nu är det ledig helg som gäller, och X40 utbildning i Västerås nästa vecka, ska bli skönt att kunna få lite variation, köra någon annanstanns än bara på pendeln, om jag nu får några sådana turer dvs..!

Den som lever får se..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.