Att bo på hotell

Det här med att bo på hotell är något man börjat göra med någorlunda stor omfattning senaste året, och det finns ju mer eller mindre bra exempel på det här med hotell.

Denna veckan håller vi hus på Scandic Västerås, ett hotell som ligger en stadig bit från staden, sträcker man på sig ser man det nästan direkt efter att ha lämnat station dock, men bara nästan..

När man sedan närmar sig ser det inte mycket ut för världen, liknar väl närmast ett f.d. hyreshus som byggts om med hotellrum istället för lägenheter, ligger dessutom mitt i ett industriområde med kontorshotell verkar det som.

Insidan är dock bättre, som brukligt med Scandic-hotell, lagom fräscht och bra, rummen är ljusa och trevliga i normalstandard, wlan finns om än lite halvdant, men okej, sånt man kan leva med!

Stort plus denna vecka är soffan i rummet, sånt gillar vi, även om man kanske inte använder den så ofta finns den i varje fall där, till skillnad från så många hotell som endast har fotöljer i varierande bekvämhet.

Frukosten då? Jodå, den gillar vi på Scandic-hotell, god frukost, mycket att välja på och massor av ekologiska produkter, najs. Det lite sorgliga är väl dock att man har en alltför stadig tendens att äta onyttigheter när man ligger på hotell och får frukostbuffe, hur man nu ska lyckas sluta med den ovanan vet jag inte.

Sovandet då, jorå, helt okaj den här gången, senast jag sov i Mjölby fick jag en stenhård säng, så lagom mysigt. Dock har jag på senare gånger haft en himla ovana att vakna i tid och otid under natten, något jobbigt! Saknar väl bara min mysiga dam att krama om helt enkelt!

Nu väntar så småningom en ny natt på hotellet, först blir det så småningom ner på stan för att hitta någon mat för dagen, och sen blir det in på någon lokal butik för att fixa lite flaskvatten (gillar inte hotell-kranvatten, känns scary på något sätt..) samt lite av det jag glömde hemma, i varje fall en ny deo, för de andras skull då..!

Resten av kvällen vet jag dock inte hur den ska spenderas, begraven i den 270 sidor tunga manualen för X40 kanske? Låter som en fin dejt..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.