Ombord

Japps, då var man på väg på denna veckas äventyr, fordonsutbildning i Göteborg! Sitter just nu ombord på X2000 tåg 421 , någonstans mitt ute i Sverige, beräknat framme i Göteborg kl 9:17, trevligt!

Tidig start på denna dagen har det blivit, tåget, eller ja, rättare sagt bussen första biten gick 5:20 imorse, så redan kl 03:50 ringde väckarklockan så att man i god tid skulle hinna med att duscha och göra sig i ordning utan att stressa. Trevlig nog hade vår kära son bestämt sig för att sova ordentligt inatt, annars har han en intressant benägenhet att först inte vilja somna, och sen vakna vid 3 när pappa ska upp tidigt till jobbet, uppskattat!

Idag däremot så sov han så gott så när jag klev upp, kunde till och med duscha innan han började knorra inne i sovrummet, lite blöjbyte var det dags för. Alltid spännande att byta blöja på honom när man själv är nyduschad, det är ju liksom inte direkt så att hans snabelhantering är direkt lysande, lämnar en del att önska om man säger så, och denna morgonen siktade han duktigt nogrant efter pappas minsta rörelse, dock vart det inget avfyrat, trevligt nog! Puh!

Men men, på väg var det ja, mot Göteborg där undertecknad skall få utbildning i fordonen X11-14, dvs för min del X12 och X14 som går som regional respektive pendeltåg hemma i Östergötland. Skall bli mycket intressant detta, och väldigt skönt att påbörja sista avslutande delen i våran lokförarutbildning, om två veckor sitter man där själv, färdigutbildad och klar, läskigt!

Snart är det dags för uniformspremiär också, köpte mig ett par nya fina skor att ha till här i lördags, till billigt pris på ICA Maxi som vanligt. Hade svår beslutsångest om huruvida jag skulle ha uniformen på mig redan idag, men det vart till slut vanliga civila kläder, åtminstonde på tåget på väg ner, får vi se om det blir byte under dagen, vill ju inviga den ordentligt!

Nåväl, får väl sluta skriva här nu, har ju trots allt bara 1½ timme kvar innan jag är framme, suck..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.