Fullt upp

Ojojoj så väl uppdaterad denna bloggen vart helt plötsligt, men av någon konstig anledning har man allt som oftast rätt så fullt upp?

Till att börja med så har man ju en hel del att ta igen efter att knappt ha varit hemma de senaste veckorna, och när man inte har det är det oftast någon liten som tycker om att sova på ens axel, lite svårt att skriva ordentligt då.

Sen har vi ju det där med jobbet också, nu när man väl har kommit igång på riktigt så har man ju ordentligt att göra, riktigt skönt. Jobbat hela helgen, vilket i och för sig inte är sådär jätteskoj i sig, men man börjar bli ordentligt varm i kläderna nu i varje fall, så att man kan sköta sitt jobb på ett bra sätt!

Har fullt upp med min pendel i varje fall, sitter och gnuggar på Norrköping – Mjölby eller Norrköping – Tranås, kommer drömma mardrömmar om de där sträckorna så småningom, vakna mitt i natten av att man skriker ”Nästa Vikingstad, Vikingstad” eller något sådant! 😉

Längtar lite efter nästa fordonsutbildning nu, så att man får lite mer variation på det hela. Men väldigt nöjd ändå med min start, pendeln är bra för att komma igång ordentligt, många hyttbyten och mycket start/stopp!

Annars då, lite efterkontroll idag, snart, hoppas allt ser bra ut för Angelika verkar i alla fall må fint. Med vår son är allt gott, växer så det knakar, var över 4 kg förra veckan, mat är gott tydligen!

Badrumsrenoveringen är i full gång också, badrummet nere är nästan klart och dom har nu börjat riva det på övervåningen. Lite småjobbigt att bo i denna byggarbetsplats, men det får gå, kommer bli duktigt snyggt sen när allt är klart, vi längtar!

Men men, någon kallar på uppmärksamhet från barnkammaren, dags att bli buren ett tag tydligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.