En uppdatering

Ojojoj, nu har man tydligen varit lat här, vissa klagomål har förekommit i gästboken, konstigt nog..! ;-)Men men, har väl inte haft sådär jättemycket tid på senaste veckorna, förra veckan spenderades mest i Stockholm, surt nog. Denna veckan har bestått av Brandutbildning i Stockholm på måndagen, L-ABC/HLR i Hallsberg på tisdagen, Evakuering, även detta i Hallsberg fast på onsdagen istället, sen var det kors i taket dags för en ledig dag, för att idag avslutas med lite utbildning i Lokala föreskrifter, åter igen i Hallsberg, men nu slipper vi denna håla för en god tid framöver, skönt..!

Nudå? Tja, för det första får vi faktiskt ha uniform på oss nu, efter att ha gått igenom de såkallade beredskapsutbildningarna nämnda ovan, ska bli intressant, premiär blir väl om lite mer än en vecka då vi går ut på lite praktik igen, i övrigt är det inte mycket kvar av utbildningen, nästa vecka väntar teori på X11-14 i Göteborg, veckan efter det är det som skrivet praktik på X11-14 i Linköping/Västerås, följt av två dagar av examination och sen, den 24 September är det dags för den första egna turen, spännande, och läskigt!

Men men, hoppas denna uppdatering räcker till för att göra folket lite mer nöjda, för stunden i alla fall. Får vi se om jag får någon tid över i Göteborg för lite fler uppdateringar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.