Vilken vecka

Jag som hade tänkt mig en mjukstart på första arbetsveckan, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig kanske..

Började i varje fall igen imorse, rätt skönt på sitt sätt att det börjar rulla igång igen, så som det ska vara, skönt att det rullar igång med sluttampen på utbildningen, snart är man klar förare och får köra själv, så jag längtar!

Men den här veckan då som sagt, i förväg hade man väl förväntat sig en rätt så mjuk start på det hela, åka lite tåg, knalla runt och titta på lite bangårdar, få lära oss lite fällor och sådant intressant, och det kommer det väl i och för sig bli också, fast på ett lite annat sätt än vad jag hade tänkt mig, tisdag-onsdag-torsdag ska vi nämligen spendera i Stockholm, och sen blir det övernattning en natt till så drar vi till Gävle och fortsätter det hela där, innan veckan slutligen är över!

Och jag som har haft det svårt nog idag att vara borta från min älskade sambo och son, så ska jag behöva vara utan dom i hela fyra nätter, suck! Inte blir det bättre nästa vecka heller, en dag i Stockholm, två i Hallsberg med övernattning, veckan efter det suger ännu hårdare, 1 veckas fordonsteori i Göteborg av alla ställen, suck! Men sen får vi se, fordonspraktik i Linköping/Västerås står det, återstår att se vad det blir av det roliga..?

Men men, som sagt, snart är vi klara, då blir det mindre borta, för det är INTE kul just nu, även om man får sova natten igenom, är hellre hemma och kör nattliga blöjbyten faktiskt..!

Suck..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.