Eller hur det nu var, traditionellt svenskt midsommarväder utanför fönstret, dvs stundvis regn, stundvis sol, en liten lagom blandning..

Nu blir det ju inte direkt mycket av midsommarfirande för oss då, jag jobbade igår, och jobbar imorn, Malmö bägge dagarna, nåväl, man tjänar ju fint på det hela, dessutom fick jag ju igår chansen att utöva lite humor över det hela, går ju nämligen att lägga in meddelanden på displayerna i tåget, och en viss undertecknad här kunde ju bara inte låta bli att trycka ut ett “Glad midsommar”-meddelande precis som vi åkte igenom världens regnskur, hihi, är så ond så! 😀

Mjaja, dagen då, vete tusan vad vi ska göra utav den, tanken var att åka till svärmor och hälsa på, fixa lite med datorn och sådär, men det sprack, hon gick och blev sjuk stackaren! Och jag som nu jobbar 6 dagar i sträck, dröjer länge innan datorn kan bli fixad igen..

Under övriga nyheter så är väl det mesta fint, magen börjar bli lite irriterande för min kära sambo, vår lilla son ligger där inne och sträcker på sig mest hela tiden, och hon får allt svårare att sova, stackarn! Men nu börjar det i varje fall närma sig, dryga 6 veckor kvar tills beräknad förlossning, sen får vi se om han kan hålla sig så länge eller inte..

Packningsläget här hemma börjar dessutom bli riktigt bra, vi arbetar hårt på att få så mycket som möjligt packat så långt i förväg som möjligt, undvika den där sista minuten stressen som annars har en tendens att bli sådär lagom tills det faktiskt är dags. Denna gången har vi i varje fall inte så mycket till val, det måste vara packat så mycket som möjligt innan bebisen kommer, annars måste ju jag packa resten, och det kan vara farligt..!

Men men, om man skulle försöka göra något vettigt av dagen nudå, hur tusan nu det ska gå till..!