Ojoj, blir allt tommare här hemma, mer och mer prytlar packas ner i flyttkartonger, även om det är drygt två månader (långa, hemska månader bör nämnas..) så har vi kommit fram till att ju mer som är packat i förväg, destu bättre är det. Därför har vi nu mer eller mindre packat ner allt vad cd-skivor och vhs-band heter, ner har fönsterlampor och dylikt kommit, dessa ljusa sommarmånader finns det inte någon större behov för dem i alla fall..

Men inte nog med duktigheter där heller, ojojoj vilken duktig dag vi har idag!

Sov länge i varje fall, det gjorde gott, kom upp ur den sköna fina sängen strax före 11 snåret, frukost, sen vart det lite pyssel vid datorn och telefonen, det är dags att byta bank, och bytet är nu åtminstonde påbörjat, får se om det blir bra eller jättebra, för inte kan det bli sämre nu i varje fall!

Synd om Swedbank som förlorar en trogen kund sedan över 6 år tillbaka, men men, har man idioter till handläggare så får man vackert skylla sig själv, nu ska vi se vad dom går för på Skandiabanken istället!

Nåväl, efter detta körde vi som sagt lite packande, tömde den fula cd-stapeln som bott med mig ett längre tag, bort med den till Myrorna istället, så kanske den åtminstonde återvinns..!

Efter det så vart det hem igen, och hör och häpna, undertecknad här har nyligen roat sig med att svabba hela lägenheten, utom då parkettgolvet i vardagsrummet och stöket på balkongen, det skippade vi. Men resten! Känner mig rätt nöjd över det hela faktiskt!

Nuså, är det i varje fall dags för en liten paus ifrån allt, njuta lite av min lediga dag, imorn bitti är det ju dags igen, Malmö fram o tillbaka, kewlt!