Puh, vilken värme det har gått och blivit, rena sommaren. Igår drog vi till och med iväg till en mysig badstrand och satte oss, inte för att vi badade, men däremot avnjöt vi en varsin pastasallad i värmen, tokskönt!

Annars flyter allt på fint, två veckors praktik avklarade nu, gårdagen spenderades med dubbla varv till Västervik med den troligen sista chansen att köra Y1, intressant! Får se om det dessutom var sista chansen på om inte annat så väldigt länge att köra på den banan, blandade känslor inför det, tokmysig bana med jättevacker natur, men den är så skumpig och dålig så det finns inte!

Nåväl, ledig dag idag, skönt, blev dock väckt ruggigt tidig av min pigga gravida sambo som gått och blivit pigg innan klockan ens slagit 8 på morgonen, omänskligt! Dessutom känt mig relativt duktig efter en dammsugning av arbetsrummet, chockerande..! Resten av dagen blir nog däremot rätt slö, alldeles lagom!

Men men, kanske läge att gå och väcka min sötnos snart då, hon ligger och sover så sött i soffan.. 🙂