Sådär, kom vi precis hem från Stångåstadens bovärdskontor eller vad det nu hette..? Men men oviktigt, det viktiga är nu att våra kontrakt är påskrivna och klara, den 1a Augusti har vi inflyttning i våran nya fina lägenhet i Lambohov!

Ska bli så skönt att slippa denna helveteskvinna till granne, och att få ett betydligt lugnare område att bo i, och en större lägenhet, på markplan dessutom, klart lättare med den kommande barnvagnen!

Woho, ska vi nog fira genom att lägga oss och vila ett tag, undertecknad här klev ju trots allt upp kl 4 imorse och har jobbat en 8 timmar eller sådär, efterlängtad vila!

Fick för övrigt lite beröm av en passagerare idag, var 3 minuter tidig in till Linköping, vilket denne avnjöt genom att kliva av och få sig en rökpaus i lugn och ro, jaja, konstiga nöjen vissa har..!