Ojojojojdå, nu börjar det nästan gå till överdrift här, cyklarna kom fram ur vinterförvaringen häromdagen, Angelika hade ju nämligen lyckats komma över sin lilla skräck för att cykla, så då måste man ju passa på!

Drömkåken?Började då som sagt häromdagen med en liten cykeltur ner till tidigare nämnda Lambohov, där vårt nya lilla drömboende hittats, kollade området lite och sånt, verkar jättebra, rätt ände är det, längst bort! 🙂

Igår var vi dessutom där och kollade lite på insidan av lägenheten, verkar jättetrevligt och bra, två våningar, två toaletter, tvättrum, tre sovrom, eller för vår del då, två sovrum och ett arbetsrum, jättebra! Uteplats blir det dessutom också, och egen ingång, inget trapphus!

Men men, nyttigheter var det ja, idag, cykeltur som från början var tänkt för att kolla ut cykelväg och tid ner till jobbet, verkar rätt bra, dryga halvtimmen räknas det med, provtur tänkt till på måndag, om det nu inte ösregnar då dvs! Skönt att försöka bli lite nyttig igen, behövs!

Efter den lilla svängen fortsatte vi runt på stan också, cyklade runt Stångån lite och sedan promenad med cykeln vid vår sida genom Trädgårdsföreningen, alldeles lagom spenderande av en lördag!

Resten av dagen blir nog spenderad inomhus i varje fall, lite Polisskolan på DVD skulle nog inte sitta helt fel faktiskt! Det och sen lite fika så är vi nöjda sedan!

Så det så!