Jaha..

..då var livet i Hallsberg i full gång igen då, så skoj! Märks verkligen att folk börjar lessna på det här, till och med lärarna känns allt slappare och lugnare över det hela..

Nya lokaler har vi fått också, huserar numer i gamla Tingshuset, till och med så att vi får gå en bit för att komma till våra lektioner, så nu stör vi inte konferensmöjligheterna på hotell Stinsen längre, däremot bor och äter vi fortfarande där, samma gamla mat, men det duger helt klart, även om man är lite less på det också!

Har i varje fall haft en hyffsat duktig dag, tog på mig min fina stegräknare imorse, den vi fick från SJ för att vara med i deras stegtävling, vet inte det ja. Men i alla fall, sitter nu och tittar på den fina displayen som säger 14 793 steg under dagen, känns rätt najs, framförallt användbart för att reta kurskompis och blivande kollega Liza en hel del, hihihihi!

Nåväl, i teorin så är det väl även meningen att jag ska försöka få lite form på mig själv igen, det är inte lätt att vara sympatigravid och äta sig rund och god på allt gott som min kära Angelika vill ha, även om det är rätt skoj!
Dessutom kommer det verkligen behövas med all den mat man får här, inte alls bra för midjemåttet, är ju faktiskt meningen att jag ska komma i den uniformen jag beställt sen också, den ska ju snart börja skeppas ut! Schpännande!

I övrigt då, inte mycket nytt, Angelika är fortfarande lika strålande vacker som hon alltid varit, fin liten kula börjar det bli på magen, och snart är det dags för lite förberendande studiebesök på sjukhusets förlossningsavdelning, intressant! Tar mig en liten ledig eftermiddag för det nu på torsdag i varje fall, vill ju faktiskt vara med på sådant!

Men men, slut på fyndigheter för dagen nu, så ni får faktiskt vara nöjda!

Schlutt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.