Äntligen, äntligen, äntligen är vi klara i Hallsberg. Teoridelen avslutas officiellt idag, sista provet, det fruktade slutprovet, skrev vi igår! Fy tusan så skönt det kändes att lämna in det provet, för det kändes inte direkt svårt, man hade ju haft lite värre tankar om det!

För mig tog det knappa halvtimmen att skriva provet, bara massa kryssfrågor, och större delen kände jag mig duktigt säker på, visade sig vara det också, med 93% rätt totalt, 103 poäng av 110 möjliga, kändes fint! Elprovet vi skrev i onsdags gick också fint, det fick vi tillbaka igår, 88,5% rätt på det, lagom!

Så skönt att få ut och köra igen nu, har verklige saknat det, måndag morgon är det X2000 som gäller, till Stockholm och tillbaka, efter det följer på onsdag en sväng till Gävle, och på fredag en liten nätt vända till Malmö över dagen, skönt!

Men, nu får det vara färdigskrivet här, sitter uppkopplad via mobiltelefonen i och med att det trådlösa internet inte ville fungera här på hotellet, surt.. Får se vad detta kostar sen, burr…!