Jomen du, nu har man kört riktigt gammalt material, så kallad litt Y1. Första turen på sådan, nätt liten lagom vända Linköping – Västervik, kewlt!

Rätt intressant var det hur som helst, hade gärna haft en lite längre tur, rätt så precis när man började vänja sig vid kärran, så var man ju framme! Surt, och imorn bitti är det Susannes tur att köra istället, typiskt!

Men men, nu vet man i varje fall vad folk pratar om när ämnet D3 kommer upp, och nä, inte någon större ide för övriga icke-tågnördar att försöka förstå vad jag talar om, bry er inte! 😉

Dagen har dock vart klart lång, passet började runt tjugo över nio imorse, och sen var det först en tur och retur till Kalmar innan vi drog ner hit till Västervik, där det nu är övernattning som gäller. Lite jobbigt, turen hem imorn dröjer det dessutom ända till 11:10 innan vi drar härifrån, surt, länge tills jag får träffa min älskade sötnos igen! 🙁

Värst av allt är dessutom att vår lilla bäbis har vart aktiv idag, och sparkat en massa och haft sig, och jag har inte kunnat vara hemma och känt det, jag som mer eller mindre bott på hennes mage de senaste veckorna, morr! Tror den där lille mycket väl viste om detta, vi ser redan nu hur det ska gå!

Men men, dags att surfa omkring lite, se vad man kan hitta, får se om man ska orka ta en dusch idag, eller imorn istället. Återstår att se

Haojj!