Usch, traumatiskt, vårt första stora ordentliga prov imorn, i vårat älskade favoritbautaämne, SÄO! Rätt viktigt detta provet, i värsta fall, absolut värsta fall, handlar det om att anställningen avslutas om vi INTE klarar det. Så illa vill vi inte ha det! Får se vilken nivå det handlar om det här, jag tror, och hoppas, att vi har stressat upp oss i onödan, det vore så skönt om jag hade rätt där, och att provet ligger på lagom nivå! Vill ju ut och köra tåg liksom!

Men men, vi får väl se om ett par timmar, just nu handlar det nog faktiskt mest om att sätta sig ner utvilad och glad när det väl blir prov imorn, faktiskt. Jag tror att mycket sitter fast där uppe bland de små grå, utan att man ens vet om det! Jag hoppas det i varje fall..!

Får se om man lyckas somna ikväll bara..!

Nåväl, var duktig imorse i varje fall, tog en morgonpromenad, till och med före frukosten! Två kollegor medföljde och stöttade varandra i det hela, bra att ha någon som kan ringa efter hjälp när halkan tagit sina offer också, fast det slapp vi ju.

Projektet i att fortsätta begränsa sitt frossande här uppe fortsätter, går faktiskt hyffsat! Trots god mat har jag hållit det på en vettig nivå, synd bara att det alltid serveras så förbannat gott bröd!

Näe, nu är det slut på ord, härdsmälta i hjärnkontoret efter ytterligare en pluggkväll i grupprummen, läskigt seriöst detta! Nästan..!