Latmask

Yep, that’s me!

Konstigt hur skönt det kan vara att vara lat, och ledig med för den delen! Sitter och rullar tummarna i väntan på att tiden skall gå, mysigt!

Fast det bästa med att vara ledig är ändå morgonmyset, imorse serverade jag min kära lite frukost på sängen vilket fick till följd att vi låg och myste hur länge som hellst innan vi kom upp, men så skönt, såå bra inledning på en lördag!

Nu sitter hon och pluggar, medans jag pillar runt med min dator, gör den lite mer Angelika-anpassad! Hennes bärbara har ju tyvärr sagt upp sig mer eller mindre helt, kraschar lite hur så då när den känner för det, surt! Trevligt nog investerade jag i en stooor extern hårddisk strax innan nyår, vilket gjorde att vi i varje fall hann med att säkerhetskopiera det vi behövde innan datorn hennes la av helt..!

Frågan är bara hur vi ska göra nu, om det går att rädda den datorn eller ej. Typiskt..!

En annan har vart lite sysselsatt med att pyssla runt ibland foto-utrustningen, sålt av lite, rör om lite. Gjort lite extra pengar över, skönt nog, så nu har jag betalat av lite gamla skulder, lite mer skall betalas i slutet av Januari tänkte jag, samt lite egna, privata investeringar i rolig teknik.

Dessutom har vi spenderat en hel del kronor på film, såklart, måste vi ju göra! Köpte på oss en hel del på nyårsafton, 6 st sådana där klassiska 1 för 59:-, 2 för 99:- filmer man alltid hittar på diverse affärer, najs! Igår blev det dessutom ännu mer, när vi inte längre kunde motstå frestelsen från två boxar, först och främst, Sällskapsresor! Alla underbara filmer därifrån! Sen, för framtida bruk, Bamse-box! 😀 Underbart!

Den lilla detaljen har jag visst inte nämnt än heller nej, vi ska ju nämligen gå och bli föräldrar till sommaren, om allt går som det ska! Helcoolt! 😀 Avslöjade det för våra föräldrar under julen, mycket roligt, helt otroligt roligt faktiskt, filmerna kommer vi alltid spara! 😉 Men men, fortfarande inne i en smått osäker period, ska på vårat första ultraljud den 17e Januari, då blir det bilder! Och dessutom lite mer säkert! 😀

Sådär, grattiskommentarer nu tack! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.