Jomen, nu är proven gjorda för den här veckan, så det så. Fick resultatet från gårdagens stora SÄO-prov idag, grymma 98% rätt, det ni! Hela gruppen är generellt grymma, med ett snitt på ÖVER 90% rätt, dvs mer än 90 p av 100 p möjliga! Det är grymt!

Nåväl, mer prov idag, broms, lär nog inte ha gått lika väl, men men, vi får välan se, var inte lika viktigt det här provet i varje fall så.

Dessutom lite förändringar i praktiken nästa vecka, istället för lite bangårdskännedom på måndag, blir det en X2000 vända till Malmö, om jag inte minns galet. Rätt grymt att första dagen, första praktiken, blir det X2000 åkande, fan va najs! Tanken var från början att jag och mina kära kollega Liza skulle åka Kustpil till Västervik och Vimmerby, men eftersom vi redan har rätt många sådana turer böt vi till oss en fin X2000 vända istället, inte mig emot, tror jag! 🙂

Nåväl, orkar inte skriva så mycket idag, helt slut i skallen efter en grymt intensiv vecka, hem imorn, så jag längtar, så otroligt mycket jag längtar! Saknar min underbara, gravida älsklingsgumma!!