Hemresa!

Jippie! Det är fredag, så underbart det kan vara! Äntligen får jag åka hem till min underbara fästmö igen, det är pest och pina att vara utan henne såhär länge! Usch!!!

Annars är själva utbildningen helt underbar, även om det är otroligt mycket att lära sig, och ta in! Vårt underbara SÄO ämne är helt grymt tungt egentligen, men jag tycker faktiskt att det är rätt sköj, sitter gärna på kvällarna i någon mindre grupp och går igenom lite grejs, som igår t.ex. Större delen av gänget drog iväg på något glöggpartaj hemma hos en av de lokala deltagarna, men jag och två till körde pingis och sen SÄO istället, känns mer seriöst…

Mjahapp, jul nu också säger dom, jullov säger jag, gött! Fast jag ska ju jobba lite under mellandagarna då, kan ju inte lämna det livet helt och hållet heller! Får se när det blir några pengar också, vissa påstår att det ska komma idag, andra vet inte, vi får välan se. Skulle i alla fall få lön från mitt gamla jobb efter jul tydligen, suprise..! Tur att juleklappar är köpta och klara då, de få som blir!

Blir i varje fall norrut över jul, vet inte alls när vi far, bara att det är ett projekt att få med sig allt, katter, klappar, packning, sambo..! Börjar med Ludvika över julafton är tanken då, sen blir det en visit i Falun till juldagen, om allt går som tänkt! Sen räjs hemmåt igen, lite grejs som ska hinnas med framemot nästa veckoslut, typ jobb och sånt…

Snart läge att gå ner för veckans sista hotellfrukost också, så najs! Fast jag håller mig hyffsat duktig vad gäller den, vräker inte på riktigt så mycket som man kanske velat! Kan nog vara lite värre med all den andra goda hotellmaten! Igår kväll fick vi t.ex. en goood ädelostpastasås, och sådant är svårt att säga nej till! Satsar dock på att ta en ordentlig portion sallad till varje lunch och middag, så det så!

Men men, läge att avsluta nu då kanske. Sätta mig och kika på lite Python kod ett par minuter tror jag, roade mig med att lära mig grunderna om det igår när vi hade lite håltimme, jag är nog lite sjuk trots allt..!

Ha’re gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.