Another week in Hallsberg!

Jomen, nu stundar ännu en vecka i världens paradis Hallsberg, Hotell Stinsen, here we come! Egentligen borde jag med andra ord sova vid det här laget, fast det är ju lättare sagt än gjort när man klev upp vid 12 på dagen. Förstår inte hur vi kunde sova så länge, igår vart det väl vid 10-11 snåret, och idag nästan 12! Så trötta var vi väl ändå inte!?

Men men, skönt att få sova ut ordentligt för en gångs skull, är ju inte riktigt bortskämd än med lediga helger och lagom tidiga dagar, blir liksom lite ovant över det hela..! 🙂

Nåväl, kl 8 imorn hämtar jag upp min kollega Susanne och så beger vi oss norrut, mot tågmetropolen där ännu en vecka av SÄO, Elteknik, Elskydd, Bromslära och massa andra spännande begrepp väntar på oss! Och framförallt, all den lyx det innebär att bo på hotell, massa framdukade måltider till höger och vänster!

Helgen då, hur har den behandlat oss? Joväl, gott minsan, filmer, massor och massor av mys, lite tittande på stan igår en sväng, träffade lite av Angelikas kompisar. Sen lite matlagning också, rätt ovant att pyssla med det nu när man vart bortskämd en vecka, knappt så man minns hur man gör!

Däremot blev det ju inte riktigt sådär jättemyckte läxläsning som jag tänkt från början, rätt så mycket härligare att sitta och kramas i soffan istället! Föredrar det! Framförallt när ens älskade gosboll är sådär tokmysig som bara hon kan vara, hur ska man kunna släppa det?

Hon är så söt! 🙂

Nåväl, snart jul också då, julgranen kom upp igår, rätt tidigt kanske men enda vettiga alternativet, blir ju att åka iväg sen så vi måste ju få njuta lite av det hela! Ska bli skönt att få träffa lite släkt och sådant tok i jul i varje fall, så att vi äntligen kan få avslöja våran lilla julklapp! 🙂 Hoppas att den blir bra! 😀

Men men, ska försöka stänga ner här, kanske, så småningom, men för tillfället är det i varje fall färdigskrivet, ha’re gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.