Sådär ja, helgen slut för den här gången då. Eller för de flesta i varje fall, jag råkar ha turen att ha en ledig dag även imorn, på bekostnad utav en arbetsdag nästa helg. Men det kan man väl leva med, lediga måndagar är underbara!

Hur skall helgen summeras som då? Jorå, klart godkänt och lite till, Angelika har haft vänbesök så hon har varit klart sysselsatt vilket har gjort att jag slösat bort fler timmar än vanligt framför någon av mina datorer! Kanske inte fullt så lämpligt men rätt skönt, har ju fått en hel del gjort på den här sidan om inte annat!

Har även roat mig med en massa kaffedrickande i helgen, högst onyttigt detta. Har blivit en stor mugg per dag nu, inte alls bra enligt min kära Angelika! Däremot rätt gott enligt mig själv..

Nu väntar en rätt intressant vecka, morgondagen är som sagt ledig och funderingarna går lite på om det inte skall bli en provkörning utav KIA Cee’d SW någon gång under morgondagen, förslagsvis under tiden som min käresta är i skolan, imorgon är ju hennes längsta dag, hela 13-17, hujj!!

Arbetsveckan lär väl bli som vanligt, en 5-morgon inleder det roliga. Skall även ha nöjet av att tala med min nuvarande arbetsgivare om mina framtida äventyr, och det faktum att jag inte kommer kunna jobba särskillt mycket åt honom efter den 5e december.. Får se hur det tas emot..

För övrigt så tycker jag att uppdateringshanteraren kan bli klar någon gång så man slipper det knastret i bakgrunden. Fast jag får väl skylla mig själv lite smått, kör ju faktiskt en icke färdig version av Ubuntu 7.10 just nu..

Detta inlägget är för övrigt det första jag skriver från min bärbara dator, bara som en lite sidonotis..