Mysdag!

Japps, underbart ledig dag som till större delen ägnat helt åt att mysa bakdelarna av oss! Började i lugn och stilla takt med en härligt lång natt, klev inte upp förrens strax före 12 idag, helt underbart! Och otroligt gosigt också för den delen! Sen fixade Angelika lite åt katterna medans jag ordnade en mumsig frukost åt oss båda.

Nackdelen med att man vaknar på goshumör är att det blir svårt att ta sig ur säng/soffa, och nära nog var det att vi fastnade i soffan när frukosten var uppmumsad.. Till slut fick jag lite liv i min kära och släpade med henne ut på en härlig, men kall, höstpromenad ner mot stan. Tyvärr brukar det alltid sluta med att det på ett eller annat sätt blir dyrt, så även idag. Jag hittade en tidning att köpa, närmare bestämt Linux Format som tragiskt nog gick på hela 149 kr, burr! Sen blev det dessutom en magnetisk white-board tavla att sätta på kylen, det behövde vi faktiskt.. Säger vi…

Utöver detta fick det dessutom bli lite fikagott till kvällen, eftersom vi inte hittade något vettigt café att sitta vid nere på stan, bättre att mysa framför en varm tv hemma i sådana fall..

Hem och fixade lite gott käk, som dock vart lite starkt enligt min älskade sambo! Mumsigt säger jag 😀 Satt och såg på Langoljärerna, en av mina barndomsfilmer, som min käresta inte tyckte gick fort nog, jisses… 😉

Nu avrundade jag nyss lite diskande, inte direkt en favorithobby, men eftersom vi fortfarande inte köpt maskindiskmedel så är det bara att bita i det sura och göra det för hand… Mjaja, säkert nyttigt på något plan..

Nu väntar vi bara på nästa rulle, blir Anchorman på Kanal 5 (tror jag..) kl 21:30, woho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.