Tåååååg – dag 60/365

SJ 2000
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 400, 1/200 sek vid f/4,0

Idag var det dags att vinka av gårdagens middagssällskap som då alltså frivilligt återvänder till Stockholm. Märkligt sådär!? Men ja, då fick det även bli en bild på just ett tåg för att representera denna dag. Inte bara ett tåg heller, utan världens bästa tåg, X2! Ungefär dit sträcker sig min nivå av muppighet, av ren och skär yrkesvana lade jag märke till vilken individ det rörde sig om också, men det är tämligen irrelvant i mitt liv för den sakens skull.

För vad än folk må tro om min nivå av muppighet, så är den faktiskt ganska rimligt låg. Många saker fastnar i minnet bara för att det påverkar min vardag i jobbet, saker som ”kan vara bra att ha” i huvudet. Jag har ju rent av varit ute och fotograferat tåg vid några enstaka tillfällen, men då handlar det mer om att det är en intressant utmaning rent fotografiskt än att det är tågen i sig som är direkt intressanta, ungefär samma som när jag fotograferar flygplan alltså.

Resten av dagen spenderas nu i sällskap av sonen och närmast ut vankas det matlagning. Sonen har beställt korv stroganoff till middag, så det är väl helt enkelt bäst att bara lyssna och lyda? Kanske man även skulle ta tag i det sista av disken från gårdagen med? Den där lergrytan som helst kanske inte skall köras i diskmaskinen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.