Konstiga pass

Ibland har man bra lustiga små arbetspass. Dagens kvalificerar in sig som ett sådan..!

Min dag idag började kl 14:35, orderuttagning och en kort liten promenix till stall där jag klargjorde multipelkopplade X14, eller pendeltåg för den oinvigde. Därefter följde lite tjänstetåg upp till Norrköping, ett hyttbyte i lugn och ro (tänk så skönt det kan vara ibland..!) och därefter ett varv på Tranås, vid återkomsten till Norrköping var det enda som var kvar att ställa av fordonet, och sen knata upp till hotellet. Det var ju inte direkt så att man har jobbat ihjäl sig idag direkt..!

Imorgon då, tja, inte gör jag mycket mer då direkt, någon timme till men inte så blodigt. Börjar vid kl 5, usch ja, hemskt tidigt för en annan som mest jobbar kvällar, men det får väl gå..! Därefter följer ett varv på Tranås igen, mkaj, sen upp till Norrköping, ställa av fordonen (känner vi en viss trend här kanske..?) Sen blir det byte till ett blått tåg och dags att blåsa upp till Nyköping, där blir det lite rast, innan vi blåser tillbaka ner till Norrköping igen, och har lite mer rast. Dagen avslutas med att köra en lite kort pendelplutt mellan Norrköping och Linköping innan det är dags för hemgång. Sånt kan man helt klart leva med!

Hur går det annars då kan man fråga sig, jotack, alldeles utmärkt skulle jag säga, har fått mig lite variation nu i varje fall, var i Gävle igår till exempel, där det var massor av snö, klart intressant att få prova på lite vinterkörning, delvis rätt speciellt!
Dessutom hittade vi på en riktigt trevlig restaurang där uppe, Roma vill jag min minnas att den hette, käkade någon smaskig turkisk rätt med massa ugnsbakade grönsaker, var så gott, och så mättande, lyckades inte ens äta upp allt, och det vet väl alla som träffat mig att det händer inte ofta!

I övriga livet är det fint, Kaspian växer så det knakar, 5250 gram vid gårdagens mätning, 60 cm lång! En stilig liten pojke som alltmer börjar inse vilka styrkor han har i sin söthet, redan börjar det utnytjas till att få som man vill, attans!

En ledig helg hägrar lite smått nu också, julskyltning med svärmor och en bekant till Angelika skall förgylla denna helgen, hoppas på fint och bra väder nudå så man får stoltsera runt med barnvagn och hela köret, att det skulle vara snö kan man väl nästan bara drömma om, tyvärr. Den lilla snö vi hade här har väl mer eller mindre försvunnit vid det här laget, suck..!

Vill också ha en vit vinter, tycker faktiskt att vi förtjänar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.